Albert Riera, Galatasaray'a döndü!

Albert Riera
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yeni sezonda yardımcı kadrosunu değiştirmeye ve antrenörlerin profillerini de değiştirmeye hazırlanıyor. Levent Şahin'le yola devam edecek olan İmparator'un diğer yardımcısı ise Albert Riera oldu. 

Galatasaray’da yardımcı antrenör profili yeni sezondan itibaren değişecek. Teknik direktör Fatih Terim’in yıllardır yardımcısı Hasan Şaş pandemi arasında istifa ederek görevden ayrılmıştı. Galatasaray'da Hasan Şaş yerine gelecek isim belli oldu. Yeni sezon hazırlıklarına bugün başlayan Galatasaray'da Albert Riera antrenmana katıldı. Riera, Fatih Terim'in yeni yardımcısı oldu. 

2011-2014 yılları arasında Galatasaray'da forma giyen İspanyol oyuncu Albert Riera, Manchester City'de Pep Guardiola'nın yanında staj yapmıştı. İspanyol oyuncu ayrıca UEFA Pro Lisansına da sahip.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0