Ali Yavuz Kol rotasyonda olacak!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim gelecek sezon kadroyu geniş tutmak ve genç isimleri rotasyona dahil etmek istiyor. Geçen sezon Tarsus İdmanyurdu'nda başarılı bir sezon geçiren Ali Yavuz Kol ile yeni sözleşme imzalanırken, deneyimli teknik adam 2001 doğumlu golcü oyuncuya gelen kiralama tekliflerini geri çevirerek kadroda tutmak istiyor. 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; 2024 yılına kadar yeni sözleşme imzalayan genç oyuncu Ali Yavuz Kol’u kiralamak için birçok takım sıraya girdi. Geçen sezonu kiralık olarak Tarsus İdman Yurdu'nda başarılı bir dönem geçiren oyuncuyu teknik direktör Fatih Terim bu kez kadroda tutup şans vermek istiyor. Bu doğrultuda 19 yaşındaki forvetin sözleşmesi de 2023-2024 sezonunun bitimine kadar uzatıldı. Hazırlık kamplarında takımla birlikte yer alacak olan hücumcu kendisini hocasına göstermeye çalışacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0