Babel için Premier Lig'den bir talip daha!

Galatasaray'da geleceği belirsizliğini koruyan Ryan Babel için İngiliz basını çarpıcı bir iddia ortaya attı. 33 yaşındaki Hollandalı oyuncuyu Premier Lig'e bu sezon yükselen Fulham'ın ardından Slaven Bilic yönetimindeki West Bromwich kulübünün ilgisi olduğu iddia edildi. 

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray'da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Ryan Babel için Premier Lig'in yeni iki kulübü harekete geçti. Daha önce Hollandalı oyuncuyu kadrosunda görmek isteyen ve Galatasaray'a oyuncunun şartlarını soran Fulham kulübünün ardından Premier Lig'in yeni ekibi West Bromwich kulübü Ryan Babel'in menajeriyle iletişime geçti. Tecrübeli oyuncunun istediği maaş ve Galatasaray'ın istediği bonservis bedelini soran İngiliz ekibinde teknik direktör Slaven Bilic'in oyuncuyu kadroda görmek istemesi transfer için dikkat çekici bir adım olarak yorumlandı. 

Galatasaray'ın iki kulüple de görüşmelerini sürdürüğünü ancak henüz bir anlaşma olmadığını yazdı.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0