Coulibaly için yapılan teklif belli oldu!

Mario Lemina ve Jean-Michael Seri'nin ayrılığının ardından orta sahaya mutlak suretle takviye yapmak isteyen Galatasaray'da gündemdeki isim Ismaila Coulibaly.. Malili genç orta sahayı transfer etmek için Sarpsborg kulübüyle görüşmelerini sürdüren Galatasaray yönetiminin yaptığı teklifin detayları belli oldu. 

Asist Analiz'de yer alan habere göre; transfer çalışmalarına son sürat devam eden Galatasaray, rotasını merkez orta sahaya çevirdi. Teknik direktör Fatih Terim'in verdiği liste doğrultusunda görüşmelerini sürdüren Galatasaraylı idareciler, listede üst sıralarda yer alan Ismaila Coulibaly için sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarpsborg forması giyen 19 yaşındaki Malili oyuncuyu transfer etmek isteyen Galatasaray yönetimi, pazarlıklarda önemli bir yol kat etti. 

Coulibaly için kulübüne ilk olarak 900bin Euro teklif eden Galatasaray, bu teklifinin rededilmesinin ardından sırasıyla 1 milyon Euro ve 1.2 milyon Euro'luk teklifler yaptı. Galatasaray yönetimi belli bonusların yer aldığı transfer teklifinde son olarak 1.3 milyon Euro rakamına ulaşırken, Norveç temsilcisine de bu tekliflerinin son olduğunu belirtti. Sarpsborg kulübü oyuncu için ilk görüşmelerde 3 milyon Euro talep ederken, yapılan görüşmelerde önemli bir aşama kaydedildiği iddia edildi.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0