Diagne ve Luyindama yüzleri güldürüyor!

İstanbulspor maçında golünü atan Mbaye Diagne’nin yanı sıra uzun bir süreden sonra sahalara dönen Christian Luyindama’nın performansı, uzun sürecek olan lig maratonu öncesi teknik ekibe nefes aldırdı.

Her ne kadar transferlerin gecikmesi can sıksa da, takımdaki bazı oyuncuların performansı, şimdiden teknik heyete rahat nefes aldırıyor. Bunların başında da kuşkusuz Mbaye Diagne geliyor. Geçen sezon başında gönderilmesi için büyük çaba harcanan Senegalli forvet, şu sıralarda takımın en formda ismi konumunda. İstanbulspor’la oynanan hazırlık maçında golünü de atan Diagne, formayı kimseye kaptırmayacak gibi görünüyor.

Bir diğer yüz güldüren isim Luyindama.. Geçen sezonu sakatlık sebebiyle kapatan Kongolu savunmacı, idmanlardaki grafiğini hazırlık maçına da yansıttı. Luyindama, bu sezon Marcao ile birlikte Galatasaray savunma hattının en kritik parçalarından biri olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0