Fernando Muslera: İyileşme sürecim iyi gidiyor..

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera, geçirdiği sakatlıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Uruguaylı yıldız ayağının kırıldıktan sonra daha ciddi bir durum beklediğini söylerken iyileşme sürecinin iyi gittiğini belirtti.

Koronavirüs pandemisi sonrası Galatasaray'ın oynadığı ilk maçta sakatlanan Fernando Muslera'dan açıklama geldi. Galatasaray'ın Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta bir pozisyonda bacağındaki tibia ve fibula kemikleri kırılan Fernando Muslera, sakatlığı hakkında açıklamalarda bulundu. Uruguay basınına konuşan Muslera, ''Çok daha kötü bir şey bekliyordum. Şu an iyileşme sürecim iyi gidiyor.'' ifadelerini kullandı. İyileşmek için özel çalışmalar yaptığını belirten Uruguaylı kaleci, ''Günümüzde teknoloji de artık futbolun içine girmiş durumda. Özellikle kaleciler için teknoloji vazgeçilmez bir şey. Ayrıca antrenman yöntemleri de bu şekilde çeşitleniyor ve eğlenceli olmasının yanında, idmanlar rutinin de dışına çıkmış oluyor'' dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0