Fulham, Mario Lemina'yı transfer etti!

Mario Lemina
Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve yeni sezonda da takımda kalması için görüşmelerin sürdüğü Mario Lemina konusunda kötü haber geldi. Fulham, Lemina transferinde Southampton ile anlaşma sağladı.

Galatasaray'ın yeni sezonda da bir yıllığına kiralamak istediği Mario Lemina konusunda kötü haber geldi. Lemina ile her konuda anlaşsa da Southampton'ın 9 milyon euro istemesi sebebiyle transferi bitiremeyen Galatasaray'da yöneticiler İngiliz ekibini kiralama formülüne ikna etmeye çalışsa da Gabonlu yıldızın yeni adresi belli oldu. France Football'ın haberine göre; İngiltere'de bu yıl Premier Lig'e yükselen Fulham, Mario Lemina'yı kadrosuna katıyor. Fulham, Lemina transferinde Southampton ile anlaşma sağladı.

SERI İÇİN İHTİMAL DOĞDU
Galatasaray, Mario Lemina'yı Fulham'a kaptırsa da takımda tutulmak istenen Jean Micheal Seri için bir ihtimal doğdu. Fulham'ın Lemina'yı transfer etmesiyle takımdaki orta saha sayısı yükseldi. Bu durumun ardından sarı-kırmızılı yöneticiler İngiliz ekibine Seri için yeni bir teklif daha yapmaya hazırlanıyor. 

Galatasaray'ın orta saha gündeminde yer alan isimleri öğrenmek için Eski Açık'ın yeni bölümünü izlemeyi unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0