Galatasaray, Belhanda ve Babel'in sözleşmesini feshediyor!

Ryan Babel ve Younes Belhanda
Gelecek sezonun çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da takımda düşünülmeyen oyuncular olan Ryan Babel ve Younes Belhanda konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu iki oyuncunun maaş yükünden kurtulmak isteyen Cimbom, iki yıldızın sözleşmesini feshedebilir. 

Önümüzdeki sezon ligde yeniden şampiyonluğa ulaşmak isteyen Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Ryan Babel ve Younes Belhanda'nın gönderilebilmesi için çalışmalar devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda  iki yıldız oyuncuya kulüp bulunmaya çalışırken beklenen tekliflerin gelmemesi üzerine yönetim sürpriz bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Alp Pehlivan'ın iddiasına göre; Galatasaray, Younes Belhanda ve Ryan Babel'in sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı yönetim iki futbolcuyla görüşerek bonservislerini ellerine vermek ve maaş yükünden kurtulmak istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0