Galatasaray, Brock Motum'u kadrosuna katıyor!

Brock Motum
Gelecek sezon için kısa rotasyonunu  Barış Ermiş, Alex Hamilton, RJ Hunter ve Darly Macon gibi isimlerle tamamlayan Galatasaray Doğa Sigorta'da gözler uzun transferine döndü. Pota altını Zach Hankins ile güçlendiren Galatasaray, 4 numara içinse Brock Motum ile anlaşma sağladı. 

Uzun rotasyonu için transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Galatasaray Doğa Sigorta geçtiğimiz gün Zach Hankins'i kadrosuna kattığını açıklamıştı. Sarı-kırmızılılarda 4 numaraya yapılacak takviyeye gözler çevrilirken Brock Motum transferinde sona gelindi. Eurohoops'un haberine göre; Galatasaray Doğa Sigorta, Brock Motum ile 1+1 yıllığına anlaşma sağladı. 

BROCK MOTUM KİMDİR? 
2018-2019 sezonunda ülkemizde Anadolu Efes forması giyen Brock Motum, EuroLeague'de 35 maçta 6.5 sayı, 1.8 ribaund ve 0.4 asist istatistikleriyle oynamıştı. Geçtiğimiz sezonu Valencia Basket’te forma giyen Motum, toplamda 40 maça çıkmıştı ve maç başına 12.6 dakika parkede kalarak 5.9 sayı, 1.6 ribaund ortalamalarıyla mücadele etmişti. 

1 yorum:

  1. Fanatık gazetesınde Suleiman Braimoh'u iddası var sız ne dusunuyorsunuz

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0