Galatasaray, Coulibaly transferinde mutlu sona yakın!

Ismaila Cheick Coulibaly
Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Galatasaray'da hedef orta sahaya bir an önce takviye yapmak. Süper Lig'de sezon başlamadan önce orta sahaya takviyeleri yapmak isteyen Cimbom, genç bir ismi kadrosuna katıyor. Galatasaray, Ismaila Cheick Coulibaly transferinde sona yaklaştı.

Gelecek sezon takımı gençleştirmek isteyen ve maliyeti düşük isimlere yönelen Galatasaray, orta saha transferinde sona yaklaştı. Süleyman Rodop'un iddiasına göre; Galatasaray Malili futbolcu Ismaila Coulibaly'e her an resmi imzayı attırabilir. Sarı-kırmızılıların 19 yaşındaki futbolcu için 500-600 bin euro civarında bir bonservis bedeli ödemesi bekleniyor. 

ISMAILA CHEICK COULIBALY KİMDİR? 
Mali U20 takımında 2 kez forma şansı bulan Coulibaly, merkez orta sahada görev alıyor. Aynı zamanda santrforda oynadığı maçlarda da etkili bir oyun sergileyen genç oyuncu; hücum gücü yüksek ve takımın skor yüküne katkıda bulunabilecek yeteneklere sahip. Bu sezon Norveç ekibinin forması altında 12 maçta oynayan Coulibaly, 4 gol, 1 asist kaydetti.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0