Galatasaray, Fatih Öztürk'ü transfer etti!

Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrası yeni sezon adına kaleci arayışlarını hızlandıran Galatasaray'da yeni bir isim gündeme geldi. Cimbom yabancı sınırlamasını düşünerek tercihini yerli bir kaleciden kullandı ve Kasımpaşa'dan Fatih Öztürk'ü kadrosuna kattı.

Yabancı sınırlaması ile ilgili alınan yeni karar, önümüzdeki sezon yürürlüğe girecek olsa da kaleye lejyoner bir isim düşünmeyen Galatasaray, geçen sezon transferi son anda direkten dönen Fatih Öztürk ile 1 yıl rötarlı da olsa imzayı attırdı. 

Geçtiğimiz yıl Galatasaray’a transferi gerçekleşmeyince Kasımpaşa’ya giden Fatih Öztürk sabah saatlerinde kulübüyle olan sözleşmesini feshetti ve takımdan ayrıldı. 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu öğle saatlerinde Galatasaray için sağlık kontrolünden geçti ve resmi sözleşmeye imzayı attı. Galatasaray'ın Fatih Öztürk ile 1+1 yıllığına anlaşma sağladığı öğrenildi. 

Kasımpaşa’da bu sezon 20 lig maçında görev alan ve kalesinde 44 gol gören 33 yaşındaki eldiven son dönemde ise geçirdiği sakatlığın ardından yedek kalmıştı. Ligin 2. yarısında kaleyi Ramazan’a kaptıran ve geri alamayan Fatih ile TL bazında kontrat yapılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0