Galatasaray, Gloria Cup'ta devlerle karşılaşacak!

Yeni sezon için transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'ın sahne alacağı ilk turnuva belli oldu.  Galatasaray Doğa Sigorta, EuroLeague devleriyle birlikte Gloria Cup'ta sahneye çıkacak. 

Son yıllarda sezon öncesi hazırlık turnuvaları arasında ülkemizde düzenlenen en prestijli turnuvalardan biri olan Gloria Cup 2020‘de yer alacak takımlar ve maç programı belli oldu. Galatasaray Doğa Sigorta'nın da katılacağı Gloria Cup'a Anadolu Efes, CSKA Moskova, Khimki Moskova, Fenerbahçe Beko gibi devler de katılıyor. 

GALATASARAY İLK GRUPTA
2-6 Eylül tarihlerinde oynanacak olan Gloria Cup 1’de; Anadolu Efes, Galatasaray Doğa Sigorta, Bahçeşehir Koleji, CSKA, Khimki ve Dnipro mücadele edecek. Bu önemli turnuvanın televizyondan canlı olarak yayınlanacağı duyurulurken, karşılaşmaların D-Smart ekranlarında basketbolseverlerle buluşacağı açıklandı.

GALATASARAY TUBAD TURNUVASINA DA KATILACAK
ING Basketbol Süper Ligi’nin dev ekipleri sezona birlikte hazırlanıyor. Galatasaray Doğa Sigorta, Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko ve Darüşşafak Tekfen,  2020-2021 sezonu öncesi TÜBAD Turnuvası’nda kozlarını paylaşacak. Turnuva 18-20 Eylül tarihlerinde Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenecek. 

Turnuvada Galatasaray'ın programı şu şekilde:
3 Eylül Perşembe | Galatasaray Doğa Sigorta - Bahçeşehir Koleji | 17:30

4 Eylül Cuma | Galatasaray Doğa Sigorta - Khimki Moskova | 17:30

8 Eylül Salı | Galatasaray Doğa Sigorta - Anadolu Efes | 20:30 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0