Galatasaray gol oldu, yağdı!

Galatasaray
Gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, ilk hazırlık maçını bugün yaptı. Eyüpspor ile karşılaşmayı planlayan Cimbom, Eyüpspor'da koronavirüs vakası rastlanması nedeniyle maçın iptal edilmesinin ardından U19 Takımıyla karşılaştı. Galatasaray A Takımı, U19 Takımı'nı 6-2 gibi farklı bir skora mağlup etti. 

Galatasaray A Takımı bugün Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda U19 Takımı'yla bir antrenman maçı yaptı. Cimbom'da A Takım gol olup yağdığı maçta U19 Takımı'nı Radamel Falcao, Arda Turan, Emre Kılınç, Mbaye Diagne (2) ve Emin Bayram'ın golleriyle 6-2 mağlup etti. 

Her iki yarıda farklı 11 ile sahada yer alan Galatasaray A Takımı adına ilk golün asistini Arda Turan, ikinci golün asistini Emre Kılınç, üçüncü golün asistini Radamel Falcao yaparken karşılaşmanın ikinci yarısında Emin Bayram’ın attığı golde köşe vuruşunu kullanan Taylan Antalyalı ve Mbaye Diagne’nin ilk golünün pasını veren Adem Büyük de doksan dakikayı birer asistle tamamlamış oldu.  


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0