Galatasaray'da 10 milyon TL'lik anlaşma!

Galatasaray-Capital Sports Media Limited
Gelecek sezonun çalışmalarına devam eden Galatasaray'da sponsorluk çalışmalarına da devam ediyor. Forma göğüs sponsorluğunda SIXT rent a car ile 2 yıllık anlaşma sağlayan Cimbom, Capital Sports Media Limited şirketiyle de 1+5 yıllığına anlaşma sağladı. 

Galatasaray'da kulübe gelir yaratmak için sponsorluk çalışmaları devam ederken kulübe 10 milyon TL'lik bir kazanç sağlayan anlaşma yapıldı. Galatasaray, saha içi reklamları konusunda Capital Sports Media Limited şirketiyle senelik 1 milyon 62 bin pound'luk olmak üzere, 1+5 yıllığına anlaşma sağladı.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:
Sözleşme süresinin opsiyonlarıyla birlikte tamamlanması halinde Capital Sports'un sözleşmede kulübümüze ödemeyi taahhüt ettiği minimum bedel 10 milyon pound'dur. Satış performansına bağlı olarak iş birliğinden elde edilecek gelir bu miktarın üzerine çıkacaktır

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0