Galatasaray'da Bria Hartley şoku!

Gelecek sezonun hazırlıklarına başlayan Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda Bria Hartley şoku yaşanıyor. WNBA'de Bria Hartley, Phoenix Mercury'nin Washington Mystics ile karşılaştığı mücadelenin ilk çeyreğinde dizinden sakatlanarak kenara geldi ve maçı tamamlayamadı. 


Önümüzdeki sezon EuroLeague Women'da mücadele edecek olan ve sezonun hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da takımın yıldız ismi Bria Hartley korkusu yaşanıyor. Sezonun devam ettiği WNBA'de Phoenix Mercury forması giyen ve iyi bir performansa imza atan Bria Hartley, Mercury'nin Washington Mystics ile karşılaştığı mücadelenin ilk çeyreğinde dizinden sakatlanırken, oyuncumuzun sakatlığı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.Yıldız oyuncunun çapraz bağlarını kopartmasından korkuluyor.

Bria Hartley, WNBA'de sezonun kalan maçlarında forma giyemeyecek. Galatasaray ise oyuncunun takımdaki geleceğini değerlendirmek için Phoenix kulübünden gelecek raporu bekliyor. 

Sarayın Sultanları'nda baş antrenör Efe Güven yeni sezon öncesi ilk röportajını FCN Blog'a verdi! Efe Güven'in çok özel bilgiler paylaştığı röportajı izlemeyi unutmayın... 

📺 Youtube kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0