Galatasaray'da yeni transferlerin forma numaraları netleşti!

Transfer döneminin resmen açılmasıyla birlikte çalışmalarına hız veren Galatasaray'da Emre Kılınç, Kerem Aktürkoğlu ve Oğulcan Çağlayan transferlerinin kısa sürede açıklanması beklenirken bu oyuncuların giyecekleri forma numaraları da belli oldu. Cimbom, 11 Ağustos'ta imza töreniyle transferleri duyuracak.

Sabah gazetesinin haberine göre; Yeni sezon için adım atmakta zorlanan Galatasaray, bugüne kadar 3 oyuncuyla anlaştı.Sivas'tan Emre Kılınç, Rize'den Oğulcan ve 24 Erzincan'dan Kerem Aktürkoğlu kadroya dahil edildi. Bu üç oyuncu 12 Ağustos'ta başlayacak kamptan bir gün önce basın önünde resmi sözleşmeyi imzalayacak.

FORMALARI BELLİ OLDU
Galatasaray'da yeni transferlerinin forma numaraları belli oldu. Mert Hakan Yandaş'ın aksine Terim'e verdiği sözü tutan ve gelmeden herkesin sevgisini kazanan Emre, Selçuk İnan'dan boşalan 8 numaralı formayı giyecek. Oğulcan Çağlayan 17, Kerem Aktürkoğlu'nun ise 99 numaralı formayı istediği ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0