Galatasaray'dan Burak Kapacak'a teklif!

Burak Kapacak
Gelecek sezon kadronun maliyetini düşürmek isteyen ve takımı gençleştirmek isteyen Galatasaray bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon Bursaspor forması giyen Burak Kapacak, Galatasaray'ın gündemine geldi.

Önümüzdeki sezon daha genç bir takımla mücadele etmek isteyen ve transferde genç oyunculara yönelen Galatasaray'da gündeme yeni bir iddia atıldı. Transfer Merkez'in haberine göre; Galatasaray, Bursaspor'un 1999 doğumlu sağ kanat/sağ bek oyuncusu Burak Kapacak için resmi teklif yaptı. Busaspor'un 21 yaşındaki oyuncu için yapılan teklife kısa süre içinde cevap vermesi bekleniyor. 

BURAK KAPACAK KİMDİR? 
Bursaspor altyapısından yetişen Burak Kapacak, süratiyle dikkat çekiyor. 21 yaşındaki sağ bek bu sezon Bursaspor'da TFF 1. Lig'de çıktığı 18 maçta 7 asist yaparak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0