Jakub Morder, Galatasaray'a gelmek istiyor!

jakub moder
Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz devam ederken orta saha için gündemdeki isimlerden olan Jakub Moder hakkındaki gelişmeler yönetimi ve teknik heyeti sevindirdi. 21 yaşındaki Polonyalı yıldız Galatasaray'a gelmek istediğini söyledi.

Türkiye gazetesinin haberine göre; Scout ekiplerinin önerisi sonrasında teknik direktör Fatih Terim'in gözüne giren genç orta saha oyuncusu Jakub Moder ile ilgili yaşanan gelişmeler yüzleri güldürdü. Lech Poznan ile 3 sene daha sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu ile gerçekleştirilen ilk görüşmelerde olumlu sonuç alındı. Polonyalı oyuncunun da Galatasaray forması giymeye can attığı belirtildi. Arada bulunan bir çok pürüz halledilirken, yapılan görüşmelerde önemli yol katedildi. Bu sezon 38 maça çıkan Moder, rakip fileleri 5 kez havalandırırken, 7 de gol pası verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0