Lemina olmayınca hedef Lerma!

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Galatasaray'da forma giyen Mario Lemina için girişimlerde bulunan yönetim Southampton'dan gelen cevapla adeta şoke oldu. Gabonlu oyuncunun kiralanmayacağını belirten İngiliz ekibi, oyuncunun bonservisi için de 9 milyon Euro istedi. Yaşanan gelişmenin ardından yönetim listede yer alan Jefferson Lerma için harekete geçti. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; ortasaha transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a transfer listesindeki Mario Lemina için kötü haber geldi. Gabonlu futbolcuyu 1 yıl daha kiralamak isteyen Galatasaray yönetimine Southampton kulübünün "Kiralama yok, 9 milyon Euro verip alabilirsiniz." oldu. Galatasaraylı idareciler ise, yıllık ücretinde indirim yapmayı kabul eden ve transferin sonuçlanmasını İstanbul'da bekleyen Gabonlu merkez orta saha için 9 milyon Euro veremeyeceğini İngiliz kulübüne iletti. Yaşanan bu beklenmedik gelişmenin ardından Galatasaray yönetimi teknik direktör Fatih Terim'in listesinde yer alan bir başka Premier Lig oyuncusu için harekete geçti.

YENİ ADAY JEFFERSON LERMA
Lemina için Southampton'un geri adım atmaması halinde Galatasaray, bu sezon Premier Lig'e veda eden Bournemouth'un başarılı orta saha oyuncusu Jefferson Lerma'ya yönelecek. Sarı-kırmızılılar yapılacak son görüşmelerin ardından 25 yaşındaki Kolombiyalı orta saha oyuncusunu 1 yıl kiralamak için harekete geçecek.

Kolombiya milli takımında da forma giyen Jefferson Lerma geçtiğimiz sezon Premier Lig'de büyük bir çoğunluğu ilk 11'de ve 90 dakika olmak üzere 33 maçta görev yaptı ve 1 gol - 2 asistle takımına yardımcı oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0