Lemina'nın alternatifi Elneny!

Yeni sezon öncesinde kadrosuna mutlaka orta saha takviyesi yapacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in listesindeki isimlerin yanı sıra menajer önerileri de gelmeye devam ediyor. Mario Lemina'yı yeniden kiralamak isteyen Galatasaray'da eğer bu transfer gerçekleşmezse alternatif isim Mohamed Elneny oldu. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yeni sezonda orta sahaya en az 3 transfer düşünüyor. Maicon ve Mustafa Kapı'dan gelen 1 milyon 650 bin Euro'yu orta saha transferinde kullanacak. Mehmet Ekici, Mohamed Elneny ve Badou Ndiaye menajerleri aracılığıyla Galatasaray'ın gündemine sokuldu. Ndiaye ve Mehmet Ekici'ye herhangi bir cevap vermeyen sarı-kırmızılılar, Elneny'yi ise bekletme kararı aldı. Teknik direktör Fatih Terim'in listesinde ilk sırada bulunan Jakub Moder ve bazı genç oyuncuları öncelikli olarak değerlendiren Galatasaray yönetimi, bu transferleri bitiremezse Arsenal'in yeni sezonda kadroda düşünmediği Mohamed Elneny için devreye girecek.

GUDELJ LİSTEYE GİRDİ AMA...
Arsenal'in kiralama bedeli talep etmemesi ve 28 yaşındaki Mısırlı oyuncunun sakatlık problemi yaşamaması en büyük artısı.. Geçen sezon kiralık oynadığı Beşiktaş'ta 36 maçta forma giyen tecrübeli yıldız 1 gol attı, 4 asist yaptı. Bu arada Galatasaray'ın listesine geçen sezon ilgilendiği Nemanja Gudelj de takıldı. İspanyol kulübü Sevilla'da yedek kalan 28 yaşındaki Sırp ön liberoyu isteyen sarı-kırmızılılara İspanyollar olumsuz cevap verdi. Sevilla ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunan Gudelj ile ilgili girişimlerin süreceği bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0