Marcao için 20 milyon euro isteniyor!

Marcao
İç ve dış transferde hummalı bir çalışma yürüten Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, bir çok Avrupa kulübünün radarında olan Marcao'yu göndermek istemese de gelen teklifler karşısında başarılı stoper için bir bonservis bedeli belirlendi. 

Kadrosuna bir orta saha takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da Avrupa kulüplerinin ilgi alanında bulunan Marcao konusunda yönetim ve teknik heyetin tavrı satmamaktan yana olsa da resmi bir teklif gelmesi durumunda istenecek bonservis bedeli netleşti. Milliyet'in haberine göre; Galatasaray yönetimi Marcao'nun bonservis bedelini 15-20 milyon euro olarak belirledi. Premier Lig'den iki kulübün Marcao'nun menajeriyle geçerek oyuncunun şartlarını sorduğunu iddia edilirken İngilizler'in kısa süre içinde Galatasaray ile irtibata geçebileceği de aktarıldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0