Mbaye Diagne için karar verildi!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarına başlarken, takımdaki bazı isimler hakkında da kararını verdi. Deneyimli teknik adam hem fikstürün sıkışık olması hem de ligdeki maç sayısının artması nedeniyle Mbaye Diagne'nin yeni sezonda takımda kalmasına karar verdi. Senegalli golcü kadroda Radamel Falcao'nun en önemli alternatifi olacak..

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; teknik direktör Fatih Terim, maaşında önemli bir indirim yaparak takımda kalması kesinleşen Radamel Falcao’nun sakatlanma ihtimali nedeniyle Mbaye Diagne'yi takımda tutma kararı aldı. Geçen sezon ligde 16 maçta forma giyebilen Kolombiyalı yıldızın tamamlayıcısı olarak Diagne'yi düşünen deneyimli teknik adam, bu nedenle gönderilmesini de istemedi. Falcao'nun durumuna göre hırçın çocuk Diagne sahneye çıkacak! Yeni sezonda maç sayısının da artması ile birlikte Galatasaray, forvet hattında 4 isimle yola devam etme kararı aldı. İşte dikkat çeken 4 karar! 

1-Forvete takviye yapmayacak olan Galatasaray sezona Falcao-Diagne-Adem-Oğulcan dörtlüsüyle başlayacak. İleri uçta Falcao ile sezona girmeye hazırlanan Fatih Terim, Kolombiyalı golcünün sakatlık problemi yaşaması durumunda Diagne'yi kullanacak. Kadrosunda 4 forvet bulunduracak Galatasaray'da Adem Büyük ve Oğulcan Çağlayan Terim'in kulübeden oyuna yapacağı hamleler olacak.

2-Transferde önceliği orta saha olan Galatasaray, öncelikli olarak geçen sezon başarılı bir performans sergileyen Jean Michael Seri'yi tekrar kiralamak istiyor. Fulham ile yapılan görüşmelerin yanı sıra oyuncu tarafının da teklifi kabul etmesi işleri kolaylaştırırken, transfer listesinde yer alan bir başka isim olan Bernard Mensah için Kayserispor'la pazarlıklarını sürdürüyor.

3-Sofiane Feghouli, Younes Belhanda ve Ryan Babel'i satmaya çalışan Galatasaray'da transfer komitesinde yer alan yetkililer ayrıca teknik direktör Fatih Terim'in talebi üzeirne Henry Onyekuru tarzında hızlı bir kanat oyuncusu arıyor.

4-Fatih Öztürk transferiyle yerli yedek kaleci transferini bitiren Aslan ayrıca yerli yedek stoper için de arayışlarını devam ettiriyor.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0