Mensah için kiralama formülü!

Galatasaray'da transfer listesinde üst sıralarda yer alan Bernard Mensah için girişimler sürüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in kadroda görmek istediği Ganalı oyuncu için görüşmeler devam ederken, Galatasaray ve Kayserispor arasındaki görüşmelerde oyuncunun eski kulübü Atletico Madrid'e olan satış payını taca çıkartacak bir formül gündeme geldi. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Mensah’ı isteyen Galatasaray, Kayserispor’u transferde rahatlatacak yeni bir yöntem buldu. Atletico Madrid geçen yaz 3.6 milyon Euro'ya bonservisini Kayserispor'a verdiği Mensah'ın sözleşmesine 'Bir sonraki satıştan yüzde 40 pay alırız' maddesi koydurmuştu. İkinci başkan Abdurrahim Albayrak'ın yürüttüğü operasyonda Galatasaray da Atletico Madrid'i devre dışı bırakacak 1+1 yıllık kiralama teklifini Kayserispor'a sundu.

KAYSERİ CEPHESİ 3 MİLYON EURO İSTİYOR
25 yaşındaki Ganalı yıldız için her iki sezonda 1'er milyon Euro'dan 2 milyon Euro kiralama bedeli ödemeye hazır olan Galatasaray'dan Kayserispor cephesi teklifini toplam 3 milyon Euro'ya çıkarmasını istedi. İki yıllık kiralama formülüyle Atletico Madrid'in pay alması engellenecek ve Galatasaray kadrosunda düşünmediği oyuncuları Mensah transferinde takas olarak Kayserispor'a gönderecek. Emre Taşdemir, Şener Özbayraklı ve Jimmy Durmaz isimleri pazarlık masasında konuşuluyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0