Muslera antrenmanlarına devam ediyor..

Koronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen aranın sonrası Rizespor deplasmanında Milan Skoda ile girdiği mücadelede sağ bacak tibia ve fibula kemiklerinden sakatlanan kaptan Fernando Muslera hazır bir şekilde dönebilmek için bireysel antrenmanlarına devam ediyor.

ÖZEL PROGRAM HAZIRLANDI
Doktorların 6 ay sahalardan uzak kalacağını söylediği, Uruguaylı  kaleci sürecin en iyi şekilde sonuçlanması için kaleci antrenörü eşliğinde özel hazırlanan programla çalışmalarını sürdürüyor. Oturarak çalışmalarını sürdüren yıldız eldiven, direnç bantları, halatlar, sağlık topları ve tenis toplarının da içinde olduğu yardımcı ekipmanlarla kapsamlı bir programı uyguluyor. Aynı zamanda üzerine gelen şutları da karşılayan Muslera, refleks geliştirici ışıklı ve sesli özel aletlerle göz bandı ile zor şartlara uyum sağlayacak ekstra antrenmanlar yapıyor.

VİDEO'YA YOĞUN İLGİ
Twitter hesabından yaptığı antrenmanların videosunu paylaşan Muslera; "odaklanmaya devam edin ve dünyadaki en iyi pozisyonun tadını çıkarın" notuyla, yoğun ilgi gördü.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0