Okan Kocuk'tan sürpriz talep: Oynamak istiyorum!

Fernando Muslera'nın sakatlanmasının ardından ligin son 8 haftasında kaleyi koruyan ancak performansıyla eleştirilen Okan Kocuk, yeni sezon öncesinde Fatih Öztürk'ün transfer edilmesinin ardından teknik direktör Fatih Terim ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. 25 yaşındaki kaleci, yaptığı görüşmede "düzenli olarak oynamak için" ayrılmak istediğini belirtti.

Fotomaç gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın kaleci mevkisine transfer yapmasının ardından Okan Kocuk'tan flaş bir hamle geldi. 33 yaşındaki tecrübeli kaleci Fatih Öztürk'ün gelişiyle bir anda 3. kaleci konumuna düşen Okan Kocuk, teknik heyete oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini söyledi. 25 yaşındaki file bekçisine acele bir karar vermemesini öğütleyen teknik direktör Fatih Terim, transfer edilen Fatih'in birinci kaleci olmadığını ve kim daha iyiyse onun oynayacağını bildirdi.

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda bugüne kadar 13 kez Galatasaray kalesini koruyan Okan Kocuk bu maçlarda kalesinde 24 gol gördü. 25 yaşındaki file bekçisinin 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0