Olympiakos, Sofiane Feghouli'yle ilgileniyor!

Sofiane Feghouli
Galatasaray'da geleceği belirsiz isimlerden birisi olan ve gelen tekliflerin değerlendirilmesi beklenen Sofiane Feghouli için sürpriz bir gelişme yaşandı. Yıllık yüksek ücretinin yanı sıra geçtiğimiz sezonki performansıyla teknik direktör Fatih Terim'in gözünden düşen Cezayirli yıldız oyuncu için Yunanistan'dan talip var.

Yunanistan'da yayın yapan Sport FM'den Kostas Nikolapoulos'un haberine göre; Yunanistan şampiyonu Olympiakos, Sofiane Feghouli ile kadrosunu güçlendirmeyi düşünüyor. Yunan devinin idarecierinin bu transfer için nabız yoklama kararı aldığı da vurgulandı.

30 yaşındaki Cezayirli yıldızın Galatasaray ile 2 yıllık sözleşmesi olması, sezon başına 3.5 milyon euro net ücret alıyor olması ise transferin önündeki en büyük engeller olarak gösterildi.

2017 yazında 4.25 milyon euro bonservis karşılığı West Ham'dan Galatasaray'a transfer olan Sofiane Feghouli, 'Parçalı' forma ile çıktığı 107 resmi maçta 27 gol atıp 23 asist yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0