ÖZEL | Abdussamed Karnuçu'ya yeni sözleşme!

Yeni sezonda yerli rotasyonunu güçlendirmenin yanı sıra gençleştirme hamleleri yapmaya hazırlanan Galatasaray'da akademinin dikkat çeken isimlerinden Abdussamed Karnuçu'nun sözleşmesi sona ermişti. Bir sezon önce geçirdiği ağır sakatlığın ardından Ocak ayında takımdaki yerini geri kazanan 2000 doğumlu oyuncuyla yeni sezon öncesinde 3 yıllık sözleşme imzalanacak! 

Sivas Demirspor altyapısında futbola başlayan ve 2013 yılında Galatasaray altyapısına transferi gerçekleştirilen Abdussamed Karnuçu orta sahada gösterdiği başarılı performansıyla dikkat çekiyordu. Ozan Kabak ile birlikte 2000 jenerasyonunun en önemli isimleri arasında yer alan Abdussamed, geçtiğimiz senelerde A takımla birlikte antrenmanlarda boy gösteriyordu. 2019 yılında başarılı bir sezon geçirirken Nisan ayında çapraz bağ sakatlığı geçiren ve geçtiğimiz sezonun ilk yarısını kaçıran 20 yaşındaki yıldız adayı Ocak ayında takıma katılmıştı. Gösterdiği performansla form grafiğini her hafta yukarıya çeken ve ilk 11'in değişmez isimlerinden birisi olan Abdussamed, koronavirüs salgını nedeniyle akademi liglerinin tatil edilmesiyle birlikte sezonu da noktalamış oldu.

Galatasaray'da bu sezon yaz kampına davet edilmesi beklenen isimler arasında yer alan Abdussamed Karnuçu'nun sözleşmesi sezon sonunda sona erdi ancak genç oyuncunun sözleşmesinin uzaması an meselesi.. Teknik direktör Fatih Terim'in altyapı antrenörlerinden aldığı bilgi doğrultusunda sözleşmesinin uzatılmasını istediği genç oyuncunun kısa bir süre içerisinde 3 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor. 
****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0