Radamel Falcao göz dolduruyor!

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kadrosuna büyük beklentilerle kattığı ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun bir süre faydalanamadığı Radamel Falcao yeni sezon öncesindeki görüntüsüyle dikkat çekiyor. Yaz döneminde özel antrenörle çalışmalarını sürdüren Kolombiyalı yıldız oyuncu, kamp döneminde geride kalan sürede gösterdiği performansla teknik heyetten tam not aldı.

33 yaşındaki Kolombiyalı yıldız oyuncu yeni sezon öncesinde yönetimle yaptığı görüşmelerin ardından maaşında ciddi bir miktarda indirime gitmeyi kabul ederken, Florya'da gerçekleştirilen yeni sezon öncesi hazırlık kampında da ilk günden itibaren yükselen bir form grafiği çiziyor. Teknik direktör Fatih Terim'le özel bir görüşme yapan yıldız oyuncu takımdan ayrılmak istemediğini de ifade ederken, özel antrenörü eşliğinde yeni sezona oldukça iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Amerikalı performans antrenörü Scott Piri'nin de gelmesiyle birlikte özel bir program dahilinde sezona hazırlanan ve taktik antrenmanlarda da formda bir görüntü çizen El Tigre, hiç kuşkusuz yeni sezonda takımın en büyük kozlarından birisi olacak.

Kolombiyalı yıldız oyuncu son olarak geçtiğimiz günlerde kişisel hesabından bir video yayınladı ve "Yeni sezona hazırım." mesajını vermeyi de ihmal etmedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0