Ryan Donk ile anlaşma sağlandı!

RYAN DONK
Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürerken, sözleşmesi sona eren isimler arasından sadece Ryan Donk konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Fatih Terim tabir-i caizse joker olarak kullandığı 34 yaşındaki oyuncunun takımda kalmasını isterken, yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandı. 

Sözleşmesi sona eren isimlerden Nagatomo, Mariano ve Selçuk İnan'la yollarını ayıran Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in takımda kalmasını istediği Ryan Donk ile anlaşma sağlandı. Yöneticiler 1.9 milyon Euro garanti ücret alan Hollandalı'nın, 34 olan yaşını da dikkate alarak sözleşmesinde %50 indirim yapmak isterken ilk başta bu teklife sıcak bakmayan Donk'un da yapılan görüşmeler sonucunda ikna olduğu ve 850 bin euroluk garanti ücret de anlaşıldığı öğrenildi.  Ryan Donk'un sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Galatasaray'ın resmi açıklamayı kısa süre içinde yapması bekleniyor. Hollandalı futbolcunun futbolu Galatasaray forması altında bırakmak istediği ifade edildi. 

İMPARARATOR'UN JOKERİ
Teknik direktör Fatih Terim, takımın başına geçtiği dönemde Galatasaray'dan kopma noktasında olan oyuncuyu yeniden eski performansına kavuştururken joker olarak da kullanmaya devam etmek istiyordu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0