Sarayın Sultanları sezonu açtı!

2020-2021 sezonunda Kadınlar Basketbol Ligi'nin yanı sıra Euroleague Women'da da boy gösterecek olan Galatasaray kadın basketbol takımı yeni sezon öncesi çalışmalarına başladı. WNBA'de boy gösteren yabancı oyuncularından ayrı olarak Florya'da toplanan Sarayın Sultanları, baş antrenör Efe Güven yönetiminde ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmaları kapsamında 9 yeni sözleşme imzalayan Galatasaray kadın basketbol takımı, ilk olarak baş antrenör Efe Güven'in sözleşmesini uzatarak yola çıktı. Yabancı oyuncu rotasyonunu Bria Hartley'in sözleşmesini yenileyerek başlayan Sarayın Sultanları sırasıyla Mercedes Russell, Bella Alarie, Anete Steinberga'yı renklerine kattı. 

Yerli transferde Cansu Köksal, Pelin Bilgiç, Asena Yalçın ile yeni sözleşme imzalayan takımımız iç transferde de Meltem Yıldızhan ve Eda Şahin ile sözleşme yeniledi. Sarayın Sultanları'nda ayrıca gelecek vaadeden genç isimlerimizden Mısra Albayrak, Miray Balotu, Sude Yılmaz ve Melisa Eroğlu yeni sezonda baş antrenör Efe Güven tarafından A takıma çıkartılan isimlerden oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0