Seri - Babel takasında sürpriz cevap!

Galatasaray transferde orta sahaya öncelik verirken sürpriz bir gelişme yaşandı. Jean-Michael Seri'nin kiralık olarak takıma katılması için Ryan Babel'i pazarlıklarda kullanarak bir taş ile iki kuş düşürmenin hesabını yapan Aslan, beklenmedik bir teklif aldı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da tek gündem orta sahaya yapılacak takviyeler.. Yönetim bu konuda bir taşta iki kuş vurmaya hazırlanıyordu ancak gelen haberler pek içaçıcı olmadı. Seri için Premier Lig’e yeniden yükselen Fulham ile pazarlıklara başlayan sarı-kırmızılılar, Babel kozunu öne sürdü. Daha önce Fulham’da oynayan ve iyi izler bırakan Babel’in İngiliz ekibi tarafından istenmesi, Galatasaray için büyük bir fırsat doğurdu. Seri’yi kiralamak isterken Babel’den de kurtulmak isteyen Cim-Bom’a bu kez fatura fazla geldi.

İngiliz ekibinin, geçen sezon 1.5 milyon euroya kiraladığı Seri’nin yeniden kiralanması için bu kez 2.5 milyon euro istediği belirtildi. Galatasaray ise Babel’i İngiliz ekibine vererek hem maaşından kurtulmaya hem de Seri’nin maliyetini düşürmeye çalışıyor. Pazarlıklar sürerken, Ada’dan gelen, “Babel ile birlikte 7 milyon euro verin ve Seri’yi bonservisiyle alın” önerisi ise sarı-kırmızılılar tarafından kabul görmedi.

Diğer taraftan Seri için Lyon ve Roma gibi takımların devrede olması ise Galatasaray’ın işini zorlaştırıyor. Seri’nin yeniden kiralama durumu söz konusu olmasa bile yıllık 2.5 milyon euro maliyeti bulunan Babel’den kurtulmaya çalışıyor.

Galatasaray'ın orta saha gündeminde yer alan isimleri öğrenmek için Eski Açık'ın yeni bölümünü izlemeyi unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0