Sezon indirimi: 1.5 milyon Euro!

Yeni sezonda futbol takımının maaş bütçesini 40 milyon Euro bandına indirmeyi hedefleyen Galatasaray'da son yaşanan gelişmelerin ardından yönetimin yüzü gülüyor. Mustafa Cengiz yönetimi, takımın en yüksek ücret kazanan isimlerinden Radamel Falcao'nun ardından Sofiane Feghouli'yle de indirim konusunda anlaşma sağladı! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da yılın gelişmesi yaşandı! Gitti gidiyor derken Cezayirli yıldız Sofiane Feghouli'nin geçtiğimiz günlerde yönetimle yaptığı görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ortaya çıktı. Başkan Mustafa Cengiz’in, “Bizi çok yordular” dediği ve feragatname imzalamayan dört oyuncudan biri olan Feghouli, maaş indirimini kabul ettiğini kulübe bildirdi. Yıllık 3 milyon 850 bin Euro garanti ücret karşılığında oynayan 30 yaşındaki futbolcuya gecikmiş tüm alacakları ödendi. 2 senelik daha kontratı bulunan Feghouli’nin, ücretini 3.2 milyon Euro seviyesine çekeceği, bu sayede sözleşmesi bitene kadar yoluna Galatasaray’la devam edeceği bildirildi. 

Galatasaray yönetimine bir başka olumlu haber de sezon öncesi kamp çalışmalarına başladığı haftada takımın en yüksek ücret kazanan yıldız ismi Radamel Falcao’dan gelmişti. Başkan Cengiz, kendilerine zorluk çıkarmayan Falcao’nun maaşında indirim yaptığını resmi olarak açıklamıştı. Kolombiyalı golcünün yüzde 17’lik bir feragatı kabul ettiği, 5 milyon Euro yerine 4 milyon 150 bin Euro yıllık ücret alacağı öğrenildi. Galatasaray böylece her iki oyuncudan toplamda 1.5 milyon Euro’luk tasarruf sağladı. 60 milyon Euro’luk maaş bütçesini 40 milyon Euro seviyesine çekmeye çalışan yönetim, tüm oyuncuların kontratlarını tekrar gözden geçiriyor.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0