Terim bileti kesti: 5 oyuncu yolcu!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yeni sezon öncesinde geniş bir oyuncu grubuyla hareket etmek isterken, kadroda düşünmediği isimleri de yönetime bildirdi. Deneyimli teknik adam geçtiğimiz sezon performansından memnun olmadığı ve kadroda düşünmediği 5 ismin takımdan gönderilmesini istedi.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; yeni sezon hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde start veren Galatasaray'da gündem transfer.. Geride bıraktığımız sezonu 56 puanla 6. sırada tamamlayan Cimbom, yaz transfer döneminde yapacağı takviyelerle 23. şampiyonluğuna ulaşmayı hedefliyor. Oyuncu arayışlarını sürdüren ve gelecek isimler kadar gidecek isimlerin de merak konusu olduğu Galatasaray'da ilk olarak Maicon, Mariano, Nagatomo ile yollar ayrılmış, kiralık sözleşmeleri sona eren Lemina, Seri, Andone ve Onyekuru ise takımlarına dönmüştü. 

Bu isimlerin yanında birçok oyuncuyla daha yollarını ayıracak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, yönetimle yaptığı toplantıda 5 isim hakkında görüş bildirdi. Deneyimli teknik adam kadroda yer alan Valentine Ozornwafor ve Jesse Sekidika'nın gelişimlerini sürdürebilmeleri için düzenli oynayabilecekleri bir takıma kiralanmasını talep ederken; Şener Özbayraklı, Jimmy Durmaz ve Ryan Babel'e teklif gelmesi halinde satışı için onay verdi.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0