Terim iki ismin ayrılığına onay verdi!

Transfere kaynak oluşturmak isteyen Galatasaray'ın planı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Younes Belhanda ve Ryan Babel ikilisini satmayı planlıyor. Bu yıldızlara beklenen teklif gelmezse Martin Linnes ve Emre Taşdemir elden çıkarılacak.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray transfere kaynak olarak Maicon için Al-Nasr'dan gelen 1 milyon 430 bin euro ve Mustafa Kapı için aldığı 300 bin euro'luk yetiştirme bedelini ayırdı. Ancak bu para sarı-kırmızılı takımın planları için yeterli değil. Cimbom bu yüzden Faslı yıldız Belhanda ve Hollandalı Babel ikilisi için teklif beklemeye başladı. Bu yıldızlar olmazsa da Süper Lig'den talipleri olan Linnes ve Emre Taşdemir'in satışından kaynak yaratılmaya çalışılacak. Başarılı çalıştırıcı teklif gelmesi halinde iki oyuncunun da bonservisiyle takımdan ayrılmasına onay verdi. 

FFP'nin son yılında olan Galatasaray, transferde elde ettiği gelir kadar oyuncu transferinde harcama yapabiliyor.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0