Abdussamed Karnuçu, Tarsus İdman Yurdu'na kiralandı!

Galatasaray'da gelecek sezon için hazırlıklar devam ederken Adem Büyük'ün ardından takımdan ayrılan başka bir isim daha belli oldu. Cimbom'da altyapının gelecek vaadeden isimlerinden olan genç oyuncu Abdussamed Karnuçu, Tarsus İdman Yurdu'na kiralandı.

Galatasaray'da önümüzdeki sezon için çalışmalar sürerken takıma gelenler kadar gidenler konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda bugün Adem Büyük takımdan ayrılarak Yeni Malatyaspor'a transfer olurken bir ayrılık daha yaşandı. Galatasaray'ın genç oyuncusu Abdussamed Karnuçu 1 yıllığına Tarsus İdman Yurdu'na kiralandı. 

Okay Yokuşlu ve Naingollan transferinde son durum nedir? Galatasaray'da takımdan ayrılacak ilk yabancı oyuncu belli oldu... YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın! 👇👊


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0