James Rodriguez transferinde çarpıcı iddia

 





Adı bir süre önce Galatasaray'la anılan Kolombiyalı yıldız James Rodriguez, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'a transfer oldu. Fransız basını, yıldız futbolcuyla ilgili çarpıcı detayı açıkladı. 

Galatasaray'ın bir süre önce transfer gündemine aldığı James Rodriguez hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.İspanyol devi Real Madrid'de, teknik direktör Zinedine Zidane ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle fazla forma şansı bulamayan Kolombiyalı oyuncu takımdan ayrılmaya karar vermişti.

 Kolombiyalı yıldızın ayrılık kararının ardından birçok takım, oyuncuyu renklerine bağlayabilmek için harekete geçti.Bu takımlardan birinin de Galatasaray olduğu iddia edilirken, Rodriguez sürpriz bir kararla Premier Lig ekiplerinden Everton'a transfer oldu.

Fransız basınından Foot Mercato'da yer alan habere göre İngiliz ekibi, basında 25 milyon Euro olarak açıklandığının aksine Kolombiyalı futbolcunun transferi için Real Madrid'e herhangi bir bonservis bedeli ödemedi. Everton teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin Allan ve Doucoure transferlerinde olduğu gibi James Rodriguez için de kişisel bağlantılarını kullandığı ve bu nedenle transfer maliyetinin düştüğü ifade edildi.

Transferdeki tek şartın, Real Madrid'in oyuncunun bir sonraki satışından pay istemek olduğu bildirildi. İngiliz ekibi böylelikle hiçbir ücret ödemeden, dünya yıldızını kadrosuna katmış oldu.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0