Adem'in ayrılık nedeni Ali Yavuz!

Ali Yavuz Kol
Galatasaray'da geçen sezonun yıldız ismi olan Adem Büyük takımdan sürpriz bir şekilde ayrılarak Yeni Malatyaspor'un yolunu tuttu. Cimbom'da bu ayrılığa izin verilmesinin altında yatan neden ise Ali Yavuz Kol'un performansı oldu. 

Sporx'in haberine göre; Kadrosunda; Radamel Falcao, Diagne ve Oğulcan Çağlayan gibi hücumcuları olan Galatasaray'ın, Adem'in alternatifini ise genç takımdan bulduğu bildirildi. Alt yapıdan yetişen 19 yaşındaki Ali Yavuz Kol'un, Cim Bom'un yeni sezondaki alternatif forveti olacağı bildirildi.

Fiziksel ve atletik testlerde göz dolduran Ali Yavuz Kol antrenmanlarda gösterdiği becerilerle de Fatih Terim'in gözüne girmişti. Süper Lig'den birkaç kulübün ilgilendiği genç futbolcunun kiralanmasından ziyade A Takımda şans verilmesine karar verilmişti.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0