Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde format değişti!


Basketbol Şampiyonlar Ligi
'nde koronavirüs salgını sebebiyle 2020-21 sezonu formatında çeşitli değişikliklere gidildi. FIBA tarafından yapılan resmi duyurunun ardından bu sezon ilk kez bu organizasyonda boy gösterecek olan Galatasaray erkek basketbol takımının grup aşamasındaki rakipleri de değişti. 

Turnuva formatında yapılan değişikliğe göre oluşan yeni gruplarda dört takım yer alacak ve toplamda sekiz grup olacak. Takımımız daha önce eşleştiği rakiplerinden Dinamo Sassari, Iberostar Tenerife ve Bakken Bears / Belfius Mons-Hainaut eşleşmesinin galibiyle A grubunda yer alacak. 

İç saha ve dış saha formatıyla toplamda altı maç oynanacak yeni gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek. Çeyrek final formatı ise daha sonra belirlenecek.

Yeni formatta yapılan değişikliğe göre Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçlar 20-21 Ekim'de oynanacak. Takımımızın fikstürü ise ilerleyen günlerde belli olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0