Derbide skandalın eşiğinden dönüldü!


Süper Lig'in üçüncü haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe ile sahadan golsüz eşitlikle ayrılan Galatasaray'da tabir-i caizse facianın eşiğinden dönüldü. Mücadelenin ikinci yarısında Mbaye Diagne'yi oyuna almak isteyen teknik direktör Fatih Terim, aynı anda 3 ismi değiştirince yardımcı hakemin eksikliği kural hatasına sebep olacaktı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Galatasaray sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalırken karşılaşmada kural hatasından son anda döndüğü ortaya çıktı. Teknik direktör Fatih Terim, maçın 70. dakikasına kadar oyuncu değişikliği yapmamıştı. Deneyimli teknik adam bu dakikada üç ismi aynı anda değiştirdi. Feghouli'nin yerine Babel, Arda Turan'ın yerine Etebo ve Falcao'nun yerine ise Mbaye Diagne girdi.  Değişiklik sırasında tabelanın kaldırılmamasından dolayı oyundan çıkması gerektiğini fark edemeyen Falcao sahada kaldı. O sırada oyuna Diagne de dahil olunca ev sahibi takım sahada 12 kişi oldu.

Bu sırada Galatasaraylı futbolcular oyuna başlamak üzereyken teknik ekibin uyarısıyla değişiklik tabelası kalktı ve Falcao kenara geldi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0