Diagne'ye olan ilgi kafaları karıştırdı..


Galatasaray'da satılacak isimler arasında ismi ilk sırada yazan ancak gösterdiği performansın ardından takımda kalması beklenen Mbaye Diagne için karar verildi. Yaz döneminde kendisine çok iyi bakan ve oldukça formda bir şekilde sezona giren Senegalli yıldız forvet için menajerler aracılığıyla İngiliz kulüpleri fiyat sordu. Bu durum hem teknik heyetin hem de yönetimin kafasını karıştırdı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Mbaye Diagne gösterdiği performansın ardından yeniden istenilen adam konumuna geçti. Senegalli oyuncu geçtiğimiz sezon neredeyse zorla gönderildi, geri döndüğünde kadroda düşünülmüyordu. Ancak o ilk çıktığı idmandan itibaren öyle bir performans ortaya koydu ki, bir anda teknik direktör Fatih Terim'in aradığı adam haline geldi. Öyle ki, Neftçi Bakü maçında 2 gol atarak adını yeniden Avrupa'ya duyuran Senegalli forvetin talipleri arttı. Artık sadece Arap kulüpleri değil, İngilizler de onun peşinde.. 

Menajerler vasıtasıyla gelen teklifler, Galatasaray Yönetimi'nin de kafasını karıştırmış durumda. Henüz resmi olmasa da Diagne için sunulan rakamlar, oyuncunun satılıp satılmayacağı konusunda yönetimi ikilemde bıraktı. Şu an için çok iyi bir teklif gelmezse, yani 10 milyon Euro ve üzerinde bir rakam önerilmezse, Diagne'nin satılması düşünülmüyor.

Galatasaray'daki son gelişmeler ve Neftçi Bakü maçının analizini izlemeyi unutmayın... YouTube kanalımıza abone olarak destek olabilirsiniz! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0