Doumbia transferinde sona doğru!

Orta saha transferi adına çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, Sporting forması giyen Idrissa Doumbia'nın transferinde sona geldiği ve transferin birkaç gün içinde resmen sonuçlanacağı belirtildi. Sporting teknik direktörü Ruben Amorim'in yeni sezon planlarında yer almayan Doumbia'nın Galatasaray forması giymesi bekleniyor.

Portekiz basınından A Bola'da yer alan habere göre; Galatasaray, bir süredir gündeminde yer alan Sporting'in 22 yaşındaki orta sahası Idrissa Doumbia'nın transferini bitiriyor. Haberde ayrıca Doumbia'nın net şekilde Sporting'in hocası Ruben Amorim'in planları arasında yer almadığını belirtirken oyuncunun ayrılmasının da kesin olduğu aktarıldı. 22 yaşındaki Fildişili orta saha oyuncusu için Almeria ve Galatasaray ile görüşmeler yürütülüyordu. Son birkaç günde hızlanan görüşmeler neticesinde Galatasaray'ın transferde sona geldiği aktarıldı. Oyuncunun da Galatasaray forması giymek istediği belirtilmişti.

22 yaşındaki ön libero, Avrupa'da ilk olarak Anderlecht forması giydikten sonra 2018'de Rus ekibi Akhmat Grozny'ye satılmış sonrasında da 3.8 milyon Euro bonservis bedeliyle Portekiz Ligi ekiplerinden Sporting'e transfer olmuştu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0