Efeler Ligi'nde ikide iki yapıyoruz!

Efeler Ligi'nde normal sezonun 2.hafta karşılaşmasında Haliliye Belediyesi'ni evinde ağırlayan Galatasaray HDI Sigorta sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılarak yoluna devam etti. Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanılan karşılaşmada rakibine setlerde 25-14, 25-22 ve 25-19 üstünlük kuran Nedim Özbey'in öğrencileri lige 2'de 2 ile başlamış oldu. 

Efeler Ligi'nin ilk haftasında Arkasspor karşısında deplasmanda sahadan 3-1 galip ayrılan Galatasaray HDI Sigorta, ikinci hafta karşılaşmasında ligin yeni ekiplerinden Haliliye Belediyesi'ni konuk etti. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Filenin Aslanları rakibine set vermeden sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı. Takımımızda hücumda 19 sayı üreten Burutay Subaşı en skorer isim olurken, 11 sayı üreten Maurice Torres çift hanelere çıkan bir diğer isim olmayı başardı. 

Galatasaray HDI Sigorta ligin üçüncü haftasında Pazar günü Altekma ile karşılaşacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0