Etebo hakkında D'avila açıklamalarda bulundu!

Galatasaray'ın transfer için kulübü Stoke City ile görüşmelere başladığını duyurduğu Nijeryalı orta saha oyuncu Oghenekaro Etebo dün akşam saatlerinde İstanbul'da gelirken, oyuncunun menajeri William Davila transfer hakkında açıklamalarda bulundu. 

Radyospor'a konuşan Etebo'nun menajeri William Davila, "İstanbul'dayız görüşmeleri sürdürüyoruz. Kulüpler anlaşırsa resmî açıklama yapılır. İki gün içinde netleşir, anlaşma sağlanırsa, Etebo sağlık kontrolünden geçecek." dedi.

Temsilciliğini üstlendiği bir diğer oyuncu Herny Onyekuru'nun Galatasaray'a tekrar dönüp dönmeyeceği ile ilgili soru üzerine ise D'avila, "Henry Onyekuru'nun şu anda Galatasaray'a geri dönmesine sıcak bakıp bakmadığını bilmiyorum. Onunla bu konuyu konuşmak istemiyorum. Çünkü şu anda Monaco'da çok iyi işler yapıyor." demekle yetindi.

📺 Etebo kimdir, Etebo Galatasaray'a faydalı olur mu? YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın, desteğinizi bekliyoruz! ↡↡

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0