Galatasaray, Fausto Vera için devreye girdi!

Fausto Vera
Orta saha transferi için uzun süredir çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da bu hafta hareketli geçiyor. Etebo transferi KAP'a bildiren Galatasaray, Okay Yokuşlu transferinde sona gelirken Fausto Vera için de devreye girdi. 

Etebo'yu KAP'a bildiren Galatasaray, Okay Yokuşlu transferinde de sona gelirken yeni bir isim gündeme geldi. İtalyanların ünlü spor gazetesi Tuttosport, Argentinos Juniors'ta forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Fausto Vera için Galatasaray'ın devreye girdiğini yazdı. Sarı-kırmızılıların genç oyuncu için Argentinos Juniors'ın kapısını satın alma opsiyonlu bir teklifle çalması bekleniyor.

FAUSTO VERA KİMDİR?
Argentinos Juniors'ta forma giyen Fausto Vera bu sezon 17 maçta 1156 dakika süre şansı buldu. Genç oyuncu bu karşılaşmalarda 1 gol kaydetti. Vera gösterdiği perfromansla potansiyeli yüksek oyuncular arasında gösteriliyor. 

Okay Yokuşlu ve Naingollan transferinde son durum nedir? Galatasaray'da takımdan ayrılacak ilk yabancı oyuncu belli oldu... YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın! 👇👊


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0