Galatasaray, Hasan Hüseyin Acar'ı istiyor!

hasan hüseyin acar
Orta sahaya Etebo'yu transfer eden Galatasaray bu bölge için çalışmalarını sürdürüyor. Cimbom'da Okay Yokuşlu için girişimler sürerken Kayserispor'un 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Hüseyin Acar için de görüşmelere başladı.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Okay Yokuşlu'yu kadrosuna katabilmek için görüşmeleri sürdüren Galatasaray, orta sahaya bir ismi daha istiyor. Galatasaray, Hasan Hüseyin Acar transfer için girişimlere başladı. Cimbom, 25 yaşındaki oyuncu için Kayserispor'a Emre Taşdemir ve bir genç oyuncuyu kiralık olarak önerdi. Tarafların bugün bir kez daha görüşme yapmaları bekleniyor.

HASAN HÜSEYİN ACAR KİMDİR?

Eskişehirspor alt yapısında yetişen ve iki sezondur Kayserispor forması giyen Hasan Hüseyin Acar geçen sezon 24 maçta 4 gol ve 2 asistle oynamıştı. 25 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0