Galatasaray'a bir sponsor daha!

E-Spor alanında son dönemde ciddi atılımlar yapan ve şampiyonluklar kazanan Galatasaray, bu kategoride yeni bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. ZULA oyununda üstüste başarılar elde eden takımımız bu alanda INGame ile sözleşme imzaladı. 

Kulüpten yapılan resmi açıklama şu şekilde..

Kulübümüz ile dünya genelinde 100’den fazla ülkede, 11 dilde, 30 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Zula Oyun’un yaratıcısı, Türkiye’de espora en fazla yatırım yapan Türk şirketi InGame Group arasında gerçekleştirilen iş birliği anlaşmasının basın lansmanı, 30 Eylül 2020 Çarşamba günü yapılacaktır. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda yapılacak olan imza töreni ve basın toplantısı, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Galatasaray Spor Kulübü Espor’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dorukhan Acar, InGame Group Kurucu Ortak ve CEO’su Burak Gözalan ve InGame Group Kurucu Ortağı Genco Alp’in katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0