Galatasaray'da Kondogbia girişimi!

geoffrey kondogbia
Orta sahayı Etebo takviyesiyle güçlendiren Galatasaray, Okay Yokuşlu için girişimlerini sürdürürken gündeme başka bir isim daha geldi. İspanyol basını Galatasaray'ın Geoffrey Kondogbia için girişimlerde bulunduğunu yazdı. 

Son olarak orta sahaya Etebo'yu transfer eden Galatasaray'ın bu bölgeye 1 veya 2 takviye daha yapması bekleniyor. Sarı kırmızılıların Valencia'da forma giyen Geoffrey Kondogbia ile ilgilendiği öne sürüldü. 

İspanyol basınındaki haberlere göre, Kondogbia'yı Galatasaray dışında PSG de istiyor. Valencia ise oyuncuyu bırakmaya hazır. Kondogbia'nın da iyi bir teklifi kabul edeceği fakat şu an için geleceği konusunda karar vermediği öğrenildi. Galatasaray, oyuncuyu 1 yıllık kiralamak için önümüzdeki günlerde Valencia'ya resmi teklifte bulunacak. 

📺 Galatasaray'ın yeni transferi Etebo kimdir, Etebo Galatasaray'a faydalı olur mu? YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın, desteğinizi bekliyoruz! ↡↡

 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0