Gloria Cup | Anadolu Efes karşısında kafa kafaya!

Yeni sezon hazırlıklarına Gloria Cup'ta oynadığı turnuvayla devam eden Galatasaray Doğa Sigorta, organizasyonun ikinci etabında grubunun ilk maçında Anadolu Efes ile karşılaştı. Sakatlığı sebebiyle Göksenin Köksal'ın yanı sıra yeni transfer Johnattan Williams ve Alex Hamilton'un forma giymediği karşılaşmada baştan sona çetin bir mücadele ortaya konurken, Anadolu Efes sahadan 87-82 galip ayrıldı. 

Ertuğrul Erdoğan'ın öğrencileri başabaş geçen ilk çeyrekte 20-18 geride tamamlarken, devreyi de 45-37 geride tamamladı. Mücadelenin üçüncü çeyreğinde oyuna ağırlığını koyan ve hücumda 29 sayı üretmeyi başaran Galatasaray Doğa Sigorta çeyrek sonunda 66-63 gerideydi. Oldukça sert geçen son çeyrekte üstün ayrılan taraf Ergin Ataman önderliğindeki Anadolu Efes oldu ve sahadan da 87-82'lik galibiyetle ayrıldı. 

Antalya'da oynanılan karşılaşmanın en skorer ismi 19 sayı üreten Brock Motum olurken, tecrübeli oyuncuya takım arkadaşı Darly Macon hücumda 17 sayı ile destek verdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0