Galatasaray, Hatayspor ile yenişemedi...

Galatasaray - Hatayspor
Galatasaray yeni sezon öncesi 3. hazırlık maçında Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen'de oynanan karşılaşma Arda Turan ve Gökhan Karadeniz'in karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.  

Galatasaray, Ali Sami Yen'de Süper Lig'in yeni ekibi Hatayspor ile bir hazırlık maçı yaptı. Fatih Terim, müsabakaya Fatih, Şener, Marcao, Donk, Saracchi, Belhanda, Taylan, Ömer, Arda, Feghouli, Falcao ilk onbiriyle çıktı. Karşılaşmada topa sahip olarak başlayan Galatasaray, ilk yarıda 31. dakikasında Saracchi'nin ortasında Arda Turan topa dokundu ve topu ağlara göndererek Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve Cimbom soyunma odasına 1-0 önde girdi. 

İkinci yarıya Luyindama - Donk değişikliğiyle başlayan Galatasaray, tempoyu arttırdı. 54. dakikada Arda Turan ile gole yaklaşan Cimbom, 56. dakikada da Radamel Falcao ile önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Pozisyon üretmeye devam eden Galatasaray, 60. dakikada bu kez Sofiane Feghouli ile önemli bir fırsatı değerlendiremedi. 66. dakikada Hatayspor kontratakta Galatasaray savunmasını 4'e 2 yakaladı ve Gökhan Karadeniz topu ağlara göndererek skoru 1-1'e getirdi. 70. dakikada Kerem Aktürkoğlu, Oğulcan Çağlayan, Adem Büyük, Jimmy Durmaz ve Yunus Akgün oyuna girdi. Radamel Falcao, Arda Turan, Feghouli, Belhanda ve Ömer Bayram ise oyundan çıktı. Müsabakada başka gol olmadı ve maç 1-1 eşitlikle sonuçlandı. 

GALATASARAY 1-1 HATAYSPOR MAÇ ÖZETİ: 



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0