Kerem Aktürkoğlu resmen Galatasaray'da!

Yeni sezonda yerli rotasyonunu güçlendirerek kadrosunu genişletmek isteyen Galatasaray, gelecek vaadeden önemli bir isimle daha anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon Erzincanspor forması altında geçiren ve takımını TFF 2.Lig'e taşımayı başaran Kerem Aktürkoğlu'nu bedelsiz olarak renklerine katan Galatasaray, dört yıllık sözleşme imzalanan oyuncuya da yıllık 850 bin TL ödeneceğini açıkladı.

KEREM AKTÜRKOĞLU KİMDİR?
21 Ekim 1998, İzmit doğumlu olan Kerem Aktürkoğlu futbola doğup büyüdüğü şehrin takımı olan Gölcükspor'da başladı. Alt yaş kategorilerinde kırmızı-siyahlı formayı giyen Kerem, takvim yaprakları 2013 yılını gösterdiğinde Hisareynspor altyapısına transfer oldu. Genç oyuncu gösterdiği performansla bölge taraması yapan Medipol Başakşehir antrenörlerinin dikkatini çekmeyi başardı ve İstanbul'a adım attı. 2014-2016 yılları arasında Başakşehir altyapısında forma giyen genç oyuncu, profesyonel futbolculuk hayatına 2016-17 sezonunda Bodrumspor'da başladı. 

TFF 3.Lig'de mücadele eden yeşil-beyazlı takımın formasını 27 maçta giyen Kerem, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşan takımın başarısına 4 golle katkı sağladı. Düzenli olarak forma giyen genç oyuncu, sezon sonunda yeniden Başakşehir'e döndü. Başakşehir forması altında U21 Ligi'nde 34 maçta 10 gol, U19 Ligi'nde 3 maçta 2 gol, U17 Ligi'nde 32 maçta 7 gol kaydeden Kerem Aktürkoğlu, son olarak U21 Ligi'nde geçirdiği bir sezonun ardından 2018-19 sezonunda TFF 3. Lig takımlarından Karacabey Belediyespor takımına bedelsiz olarak transfer oldu. Genç oyuncu, düzenli olarak forma giydiği sezonda ağırlıklı olarak sol kanatta görev yaptı ve 35 maçta 3 gol - 2 asistlik performans sergiledi. 

Kerem Aktürkoğlu sezon sonunda bedelsiz olarak TFF 3.Lig takımlarından Erzincanspor'a imza attı ve bir yıllık sözleşme imzaladı. Erzincanspor forması altında 34 resmi maçta görev yapan Kerem, her ne kadar sol kanatta oynamasına karşın 20 gollük performansıyla dikkat çekti ve takımını TFF 3.Lig'de şampiyon yaparak bir üst lige çıkmasında başrol oynadı. 

FCN Blog ailesi olarak yeni transferimiz Kerem Aktürkoğlu'na hoşgeldin diyor ve Galatasaray forması altında üstün başarılara imza atmasını temenni ediyoruz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0